Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 1

edua.al

Organizuese për çantat e dorës

Organizuese për çantat e dorës

Cmimi i zakonshem Lek 690.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 690.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
Çantat e dorës janë gjithmon rrëmujë dhe zënë vend?
Me organizuesin e çantave tani mund ti mblidhni të gjitha dhe ti mbani ne mënyrë të rregullt në dollapin tuaj!
Shikoni detaje te plota