Mbulesë Divani/Këndi

Regular price Lek 1,590.00

Tax included.


Sjellim për ju mbulesat e veçanta që bashkojnë çdo funksion që dëshironi tek një mbulesë në një produkt të vetëm.

Material i butë dhe shumë elastik.

Rezistent ndaj derdhjeve.

Vendoset shumë thjeshtë.

Lahet lehtësisht me lavatriçe në 30 gradë.