Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 3

edua.al

Mbrojtese Per Shputat

Mbrojtese Per Shputat

Cmimi i zakonshem Lek 590.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 590.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
- Eliminon dhimbjen dhe lodhjen e këmbëve dhe parandalon krijimin e kallove
- Mbushje xheli që nuk lejon t'ju vrasin këpucët/atletet edhe gjatë qëndrimit në këmbë/ecje për një kohë të gjatë
- Material që ajroset dhe nuk lejon të krijohet lagështirë
- Parametrat: Masë standarte: gjerësia e këmbës 9-12 cm
- Materiali: Xhel, Najlon
- Ngjyra: Ngjyrë mishi - bezhë (E disponueshme vetëm ngjyra në foto)
Shikoni detaje te plota