Rafti Portativ

Regular price Lek 590.00

Tax included.
Rafti  Portativ
Montohet ne te Gjitha Llojet e Pllakave,Mur,Xham apo Dru
Instalohet shume Lehte ne Mur pa perdorur Gozhde,Upa apo te tjera duke Ruajtur Muret Tuaja
Ka 2 Vrima qe te Vendosni dhe Shampot me Koken Poshte
Ka 2 Varese per te Varur Sfyngjerin,Brisqe,etj
E perdorshme ne Tualet apo dhe ne Kuzhine
Materiali Plastik