Mbajtëse për Mjalt

Regular price Lek 590.00

Tax included.

Ju shkon mendja për mjaltë por është gjithmonë i ngrirë në kavanoz?

Për vetëm 590L mund te keni mjaltë gjithmonë pranë.

Mbajtësja plastike mund të mbushet me ujë të ngrohtë dhe kur mbi të vendoset mbajtësja e mjaltit mundësohet shkrirja. Më pas me shtypjen e vetëm një butoni përfitoni mjaltë gati për tu lyer apo për tu tretur.