Mbajtëse Për Letrat E Kuzhinës

Regular price Lek 1,290.00

Tax included.

🙌Sistemoni Letrat e Kuzhinës larg rrëmujës së sirtareve dhe më pranë vetes me Mbajtësen apostafat, 3 në 1. 🙌Elegante, e sigurt dhe praktike. 🙌E montueshme thjeshtësisht në mur