Mbajtëse Karamelesh për Qerasje

Regular price Lek 1,490.00

Tax included.
😍Po kërkoni për një mbajtëse karamelesh dhe çokollatash për qerasje? 😍Me rrotullim dhe kapacitet per te mbajtur sa karamele te duash, kemi mbajtësen më simpatike dhe elegante për ju! 📐Përmasat: 44cm e hapur, 27cm e mbyllur dhe 13cm e lartë