Skip to product information
1 of 2

edua.al

Pastrues Mikrovale Angry Mama

Pastrues Mikrovale Angry Mama

Regular price Lek 290.00
Regular price Sale price Lek 290.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
- Avulli heq njollat, aromat dhe yndyrnat
- Shpejton pastrimin e mikrovalës
- I thjesht në përdorim:
                 1. Hiqni kokën e kukullës
                 2. Shtoni: Pak ujë, uthull dhe limon
                 3. Vendosni kokën e kukullës përsëri
                 4. Lëreni 7 minuta për një pastrim sa më të thellë
- Rezistent ndaj mbinxehjes
- Një "kukull" pastrimi e lezetshme që ju ndihmon dhe i shton ngjyra dekorit të kuzhinës suaj
- Ngjyra: (Të disponueshme ngjyrat në foto)
Shiko detaje te plota

Add a title to introduce your product's features

Highlights

Provide details in each of the collapsible rows to give your customers the information they need to pick the best product.

Change the title and icon of each row to suit your brand.

Scent

Details

Ingredients

Feature a compelling customer review about your product or brand.

- CUSTOMER NAME HERE -

 • Multicolumn

  Use a combination of images and text to share information about this product, and your brand.

 • Multicolumn

  Consider adding information about your shipping and return policies.

 • Multicolumn

  Consider highlighting your environmental commitments.

 • Multicolumn

  Consider describing a money-back guarantee or highlighting your customer service.

Introduce other complementary products.

DESCRIBE HOW TO PAIR PRODUCTS TOGETHER

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product. Add details on availability, style, or even provide a review.

Shop now

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product. Add details on availability, style, or even provide a review.

Shop now

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product. Add details on availability, style, or even provide a review.

Shop now