Magic Track 220 Pjeseza

Sale price Lek 1,490.00 Regular price Lek 2,490.00

Tax included.

Ndihmon femijen tuaj te shprehe kreativitetin....

E perbere nga 220 pjeseza me nje gjatesi 3.3 metra te cilat bashkohen me lehtesi dhe nje makine e pasjisur me tre drita Led..
Shumellojshmeri ngjyrash,përkulet dhe është shumë fleksibël.
Nje dhurate perfekte per femijet tuaj.