Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 1

edua.al

Luge Peshore Elektronike

Luge Peshore Elektronike

Cmimi i zakonshem Lek 990.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 990.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
- Mundëson matjen e përbërësve ushqimor si: fruta të thata, çaj, erëza, pluhur apo likuide (lëngje)
- Sasia ekzakte e përbërësve në recetat që do krijoni apo përdorni
- Sistemit i sensorit bën të mundur peshën preçize
- Njësi matëse g/oz/gb/ct
- Brenda lugës janë të shënuara njësitë matëse të lëngjeve deri në 30ml.
- Butonat e ndezjes - fikjes, ndryshimi i njësisë matëse, vendosni "hold" masën e sasisë në lugë (pause)
- Materiali: Ndërtuar me ekran LCD dhe material cilësor ABS
- Ngjyra: E zezë dhe e bardhë
- Bateria e përfshirë
Shikoni detaje te plota