Skip to product information
1 of 1

edua.al

Lodër Talking Tom

Lodër Talking Tom

Regular price Lek 1,190.00
Regular price Sale price Lek 1,190.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)

😍Maçoku Tom për fëmijë mbi moshën 3 vjeç.

😍Talking Tom është maçoku lodër inteligjent që fëmijët e vegjël do e adhurojnë

😍Me sensor në pjesë të ndryshme të trupit pasi kur e prekni në vende të veçanta prodhon tinguj të ndryshëm, flet dhe mund të tregoje edhe histori.

😍Dizajn i bukur, është lodra më argëtuese dhe zbavitëse.

😍Tregon Histori dhe këndon këngë të ndryshme.

⚡️Funksion me bateri.

Shiko detaje te plota

Add a title to introduce your product's features

Highlights

Provide details in each of the collapsible rows to give your customers the information they need to pick the best product.

Change the title and icon of each row to suit your brand.

Scent

Details

Ingredients

Feature a compelling customer review about your product or brand.

- CUSTOMER NAME HERE -

 • Multicolumn

  Use a combination of images and text to share information about this product, and your brand.

 • Multicolumn

  Consider adding information about your shipping and return policies.

 • Multicolumn

  Consider highlighting your environmental commitments.

 • Multicolumn

  Consider describing a money-back guarantee or highlighting your customer service.

Introduce other complementary products.

DESCRIBE HOW TO PAIR PRODUCTS TOGETHER

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product. Add details on availability, style, or even provide a review.

Shop now

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product. Add details on availability, style, or even provide a review.

Shop now

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product. Add details on availability, style, or even provide a review.

Shop now