Letër Muri 3D

Regular price Lek 200.00

Tax included.

Transformoni ambientet tuaja të brendshme por edhe izoloni nga lagështira në të njëjtën kohë.

Ndarë në pllaka me përmasa 70x77cm, 7mm trashësi, dhe pajisur me adeziv shumë të fuqishëm.

Përshtatet në çdo lloj hapësire dhe këndi pasi mund të pritet me gërshërë sipas fomës së dëshiruar.

Mund të përdoret në çdo lloj ambienti të brendshëm