Skip to product information
1 of 3

Kuti Buke

Kuti Buke

Regular price Lek 2,000.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,000.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.
- Hapësirë e bollshme, buka apo ëmbëlsirat nuk thahen, qëndrojnë të freskëta
- Kapak me shinë, me dorezë
- Mund të shihni bukën e mbetur nga "dritarja" e vogël pa patur nevojë ta hapni
- Pastrohet lehtësisht falë materialit dhe dizenjos së produktit
- Përmasa: 34x23x14.5 cm
- Materiali: Çelik inoksi
View full details