Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 1

edua.al

Kreher Stilues

Kreher Stilues

Cmimi i zakonshem Lek 1,990.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 1,990.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
- Than - Drejton - Stilon
- Flokë të butë, pa i dëmtuar dhe nuk elektrizohen
- Çelës ndezje - fikje + 3 nivele nxehtësie
- Fuqia: 1200W
- Materiali: Plastikë dhe metal
- Ngjyra: E disponueshme vetëm ngjyra në foto
Shikoni detaje te plota