edua.al

Kapese Magjike

Kapese Magjike

Cmimi i zakonshem Lek 790.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 790.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
Size
- Seti i kapseve është çift (1 set ka 2 copë), kapen me njëra-tjetrën
- Me ngjitëse të cilat ngjiten në çdo material: mur, xham, metal, dru, mermer, pllakë etj.
- Rezistente, mbajnë mbi 3 kg
- Nuk keni nevojë për të dëmtuar muret apo materialin ku do vendosni kapëset
- Nuk rrëshkasin dhe ngjitësi nuk lë shenja
- Parametrat: 6x6 cm
- Materiali: Plastikë ABS
- Ngjyra: Trasparente
Shikoni detaje te plota