Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 2

edua.al

Grirëse Multifunksionale

Grirëse Multifunksionale

Cmimi i zakonshem Lek 790.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 790.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)

Pajisja 9 në 1 që i ka munguar kuzhinës tuaj.

Tas, Kullonjëse dhe Grirëse me 6 aksesorë të tjerë shtesë.

Zëvendësoni një shumicë produktesh me një të vetëm!

Shikoni detaje te plota