Fshesa ''Spin Broom''

Regular price Lek 990.00

Tax included.

Mënyra më e thjeshtë për të fshirë!!

Pa përkulje

Pa forcë

Teknologji me tre furça, dy prej të cilave rrotullohen dhe thithin mbeturinat në koshin brenda fshesës që më pas hiqet dhe derdhet.

Funksionon në pllaka,laminat, parket etj.