Filxhan Caji Classic

Regular price Lek 590.00

Tax included.
- Set: 1 filxhan + 1 pjatë + 1 lugë
- Një set ideal për dhuratë apo për të lënë përshtypje tek të ftuarit tuaj
- Dizenjo elegant dhe ngjyra mat
- Materiali: Qeramikë e bardhë
- Pjatë dhe lugë unike në ngjyrë të artë