Skip to product information
1 of 8

ShopZone.al

Dyshek Ajri me Mbeshtetese

Dyshek Ajri me Mbeshtetese

Regular price Lek 2,490.00
Regular price Lek 3,990.00 Sale price Lek 2,490.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
Size
Dysheku unik me ajer dhe mbeshtetese, Vjen ekskluzivisht bashke me canten dhurate!!.

Dysheku eshte afro 2.5 m gjatesi, super rezistent, nuk gervishtet apo cahet, ne tre ngjyra: Blu, Jeshil, Pink...

Perdoret ne piknik, plazh, pishine, mal, det apo edhe ne shtepi.

Mbushet lehtesisht me ajer, me nje rrotullim te vetem, dhe eshte gati per t'iu dhuruar relax kudo qe ndodheni.

Futet ne cante dhe transportohet kudo dhe kurdo.

Permasat:  250*70cm
Nuk ka nevoje per pompe per fryrjen e Dyshekut
Per te gjitha Stinet
Shiko detaje te plota

Add a title to introduce your product's features

Highlights

Provide details in each of the collapsible rows to give your customers the information they need to pick the best product.

Change the title and icon of each row to suit your brand.

Scent

Details

Ingredients

Feature a compelling customer review about your product or brand.

- CUSTOMER NAME HERE -

 • Multicolumn

  Use a combination of images and text to share information about this product, and your brand.

 • Multicolumn

  Consider adding information about your shipping and return policies.

 • Multicolumn

  Consider highlighting your environmental commitments.

 • Multicolumn

  Consider describing a money-back guarantee or highlighting your customer service.

Introduce other complementary products.

DESCRIBE HOW TO PAIR PRODUCTS TOGETHER

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product. Add details on availability, style, or even provide a review.

Shop now

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product. Add details on availability, style, or even provide a review.

Shop now

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product. Add details on availability, style, or even provide a review.

Shop now