DOREZAT FURCE- MULTIFUNKSIONALE

Regular price Lek 490.00

Tax included.

-Super lehtë për të pastruar me Dorezat Furce.

-Dorezat për nga madhësia përshtatet në të gjitha masat e duarëve për efekt te butësise dhe elasticitetit të tyre.

-Madhësia: 30.5 x 16cm

-Materiali: 100% silikon i bute eco material

-Ngjyrat:Blu,Jeshile,Roze,Lejla