Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 1

edua.al

Dollap - Garderobe

Dollap - Garderobe

Cmimi i zakonshem Lek 2,990.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 2,990.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
- Me 8 hapësira për vendosjen e rrobave, batanije, peshqirë dhe aksesorët tuaj
- Mund t'i organizoni ndarëset sipas dëshirës, pra mund të krijoni disa modele dollap-garderobë
- E mbyllni në rast se nuk dëshironi që rrobat të duken ose të pluhurosen
- Mund ta zhvendosni në një dhomë tjetër ose të hiqni ndarëset për një dollap-garderobë më të vogël
- Parametrat: 170x170x45 cm
- Materiali: Metalik, poliester
- Ngjyra: Gri (E disponueshme vetëm ngjyra në foto)
Shikoni detaje te plota