edua.al

Cante Termus

Cante Termus

Cmimi i zakonshem Lek 990.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 990.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
- Përgatisni ushqimin të cilin mund ta merrni me vete: në shkollë, në punë, në udhëtim, piknik etj,
- Materiali i brendshëm përmban film alumini të dyfishtë, mundëson temperaturën kostante të ushqimit si në çastin e sapo vendosur
- Ushqimi i ngrohtë qëndron i ngrohtë dhe ushqimi i ftohtë qëndron i ftohtë
- Rezistent ndaj grisjes dhe i padepërtueshëm nga uji
- Parametrat: 23x13x32 cm
- Materiali: Poliester dhe film alumini
- Ngjyra: Gri dhe blu (Të disponueshme vetëm ngjyrat në foto)
Shikoni detaje te plota