Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 4

edua.al

Cante Pazari

Cante Pazari

Cmimi i zakonshem Lek 690.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 690.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)

- E palosshme bashkë me këmbëzat që mbyllen
- 2 çanta në 1 (Zinxhiri bën të mundur mbylljen e çantës në një çantë më të vogël)
- Rezistent ndaj grisjes dhe i padepërtueshëm nga uji
- Praktike për t'u mbajtur në krah ose të tërhiqet (me rrota lëvizëse)
- Për pazar, plazh, udhëtim etj.
- Parametrat: 39x49x28 cm
- Materiali: Poliester

Shikoni detaje te plota