edua.al

Cader me Elektrik Dore

Cader me Elektrik Dore

Cmimi i zakonshem Lek 1,490.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 1,490.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
Color

- Dorezë e integruar me dritë LED
- Konstruksion cilësor dhe jetëgjatë
- Shirit reflektiv për t'ju bërë të dukshëm natën nga automjetet
- Parametrat: 105 cm diametër (hapja e plotë), 32 cm e mbyllur
- Ngjyra: E zezë, e kuqerremtë, blu

Shikoni detaje te plota