Skip to product information
1 of 3

edua.al

Brez Dobësimi ''Sweat Belt''

Brez Dobësimi ''Sweat Belt''

Regular price Lek 690.00
Regular price Sale price Lek 690.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)

Zvogëloni perimetrin e barkut dhe te belit pa shumë mundim.

Rripi i brezi ''Sweat Belt'' ju ofron ndihmë në humbjen e peshës.

Përshpejton djersitjen në zonën rreth barkut.

Nuk dallohet nën rroba.

Lahet lehtësisht në lavatriçe.

I Përdorshëm për të dyja gjinitë dhe për të gjitha masat.

Për rezultate më të mira ju mund të mbani brezin teksa bëni aktivitet fizik.

Shiko detaje te plota

Add a title to introduce your product's features

Highlights

Provide details in each of the collapsible rows to give your customers the information they need to pick the best product.

Change the title and icon of each row to suit your brand.

Scent

Details

Ingredients

Feature a compelling customer review about your product or brand.

- CUSTOMER NAME HERE -

 • Multicolumn

  Use a combination of images and text to share information about this product, and your brand.

 • Multicolumn

  Consider adding information about your shipping and return policies.

 • Multicolumn

  Consider highlighting your environmental commitments.

 • Multicolumn

  Consider describing a money-back guarantee or highlighting your customer service.

Introduce other complementary products.

DESCRIBE HOW TO PAIR PRODUCTS TOGETHER

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product. Add details on availability, style, or even provide a review.

Shop now

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product. Add details on availability, style, or even provide a review.

Shop now

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product. Add details on availability, style, or even provide a review.

Shop now