Brez Dobësimi ''Sweat Belt''

Regular price Lek 690.00

Tax included.

Zvogëloni perimetrin e barkut dhe te belit pa shumë mundim.

Rripi i brezi ''Sweat Belt'' ju ofron ndihmë në humbjen e peshës.

Përshpejton djersitjen në zonën rreth barkut.

Nuk dallohet nën rroba.

Lahet lehtësisht në lavatriçe.

I Përdorshëm për të dyja gjinitë dhe për të gjitha masat.

Për rezultate më të mira ju mund të mbani brezin teksa bëni aktivitet fizik.