Abazhur me 2 Topa Magneti

Regular price Lek 2,490.00

Tax included.


Abazhur Magnet me nje Stil te Balacuar.

Me nje Ndricim qe pasqyron ne dhome, nje atmosfere arti.

Efekti i nje Drite te Ngrohte me 48 drite Led.

Perbehet nga 2 Topa Magneti qe Terhiqen me njeri Tjetrin duke Ndezur Automatikisht Dritat Led.

Ka nje Pamje Elegante dhe te Kendshme per Syrin...

Materiali eshte Dru Solid.

Ngjyra e Bardhe