Mbajtëse me filetim për rubinet

Regular price Lek 690.00

Tax included.

-Nuk keni ku te lini aksesoret e pastrimit te Eneve tuaja?

-Nuk keni ku te lini Shampot dhe Likuidet e tjere te Trupit ne Tualet ,sepse nuk doni te cani Muret Tuaja?

-Zgjidhja?

-Shporta Portative me Rubinet

-I Perdorshem per Kuzhinen Tuaj duke vendosur Laresin e Eneve,Sfyngjerin,Telin,Peshqirin....etj.

-I Perdorshem per Tualetin Tuaj duke vendosur Shampo,Likuid Trupi,Sfyngjer Trupi etj....

-Permasat; 220*65*100 mm