Pasqyra Led per MakeUP

Sale price Lek 1,490.00 Regular price Lek 2,900.00

Tax included.

Pasqyra Led per Make Up, ka 22 Drita Led qe Ndricojne gjithe Pasqyren ne cdo cep dhe vjen Eksluzivisht nga ShopZone.al

Ndezja kryhet me nje buton Inteligjent -Touch Screen

E lehte ne Perdorim

Kthehet ne 360 grade dhe gradohet ne Nivelin tuaj te deshiruar

Eshte e pajisur me kabell USB,por ka edhe opsionin e Baterive dhe keshtu mund ta merrni kudo me vete

Baterite nuk jane te perfshira ne paketim